Trapeze – softwarestrenge og manualer på flere forskellige sprog samlet ét sted

Trapeze er en af verdens førende udbyder af software og intelligente transportsystemer inden for persontransport. Virksomheden leverer løsninger til offentlige og private transportoperatører og -myndigheder over hele verden.

WordPilots hjælper Trapeze med at oversætte deres software og dokumentaion til flere forskellige sprog – læs mere nedenfor!

Manglende anvendelse af kerneterminologi 

Trapeze i Danmark var på udkig efter én samarbejdspartner, der kunne varetage deres software- og dokumentationsoversættelser til flere sprog.

Det var vigtigt for Trapeze at kunne samle alle oversættelser ét sted for dermed at sikre en rød tråd i oversættelserne og sikre en konsekevent anvendelse af deres specifikke virksomhedsterminologi.

Samtidigt ville det være tidsbesparende for Trapeze blot at skulle henvende sig ét sted med deres oversættelser. Da Trapeze allerede havde egne oversættelsesværktøjer, var det også et vigtigt parameter, at oversætterne kunne anvende de samme værktøjer.

Dedikerede oversætterteams

Blandt WordPilots håndplukkede samarbejdspartnere blev der nøje udvalgt oversættere og korrekturlæsere med den helt rette kompetenceprofil – både mht. sprogkombination, fagområde og oversættelsesværktøjer – og der blev nedsat et fast dedikeret sprogteam på alle de sprog, der kan varetage alle Trapezes opgaver.

Derudover blev der udarbejdet en termdatabase med Trapezes kerneterminologi, så der kunne sikres en konsekvens anvendelse af terminologien. Denne database kan løbende opdateres efter Trapezes ønsker.

Resultat: Én fast samarbejdspartner til flere sprog

Trapeze har fået én samarbejdspartner, som varetager oversættelse af alle software- og dokumentationsopgaver.

Derudover betyder de dedikerede sprogteams, at det altid er de samme oversættere, der arbejder på opgaverne, hvilket igen skaber en rød tråd og en konsekvent anvendelse af terminologien i Trapezes dokumentation.

I kraft af WordPilots' mange samarbejdspartnere har det også været muligt at tilføje flere sprog efter Trapezes behov.

"Det er en fornøjelse at arbejde med WordPilots. De leverer ganske enkelt det, som vi har brug for: god kvalitet til tiden. Uanset om vi kommer med en nem eller en besværlig opgave eller en ny sprogkombination, så står de på spring til at finde en løsning. Deres oversættere stiller fornuftige spørgsmål, der viser, at de er grundige og tænker sig om. Jeg kan varmt anbefale dette "dream team" til andre."


Vibeke Batchford, Trapeze

Oversættelse indenfor IT

Få mere at vide om vores oversættelsesløsninger inden for it, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os