NordicPhoto – tekst til nyt websted

NordicPhoto er et webbaseret firma, der henvender sig til den kvalitetsbevidste amatør/semiprofessionelle fotograf, og virksomheden er et søsterselskab til Dansk Digital Lab, der siden 2007 har betjent de bedste professionelle fotografer i Danmark, og som er kendt i hele landet for sin høje kvalitet og omfattende service. Virksomheden leverer bl.a. fotopakker til skoler, fotos i ægte sort-hvid kvalitet samt billedprint, opklæbning og fotobøger i høj kvalitet.

WordPilots hjalp NordicPhoto med at skrive teksterne til webstedet direkte i kundens CMS-system – læs mere nedenfor!

Tekst til websted under udviking

NordicPhoto henvendte sig i forbindelse med den forestående lancering af virksomhedens nye websted NordicPhoto.com.

Webstedet var næsten færdigudviklet, men manglede tekst. Tiden var en faktor, da webstedet skulle bruges i forbindelse med virksomhedens deltagelse på Fotomessen i Forum samt være en salgskanal i det daglige.

NordicPhoto lå inde med nogle tekster, de selv havde forfattet, og disse skulle gennemgås og omskrives, så de blev grammatisk korrekte og stilistisk tilpasset det nye websted.

Tekstarbejde direkte i CMS-systemet

Under en samtale med NordicPhoto blev der drøftet input og forventninger til stil og indhold til de nye sider, der var designet og oprettet i CMS-systemet Umbraco. NordicPhoto lå desuden inde med nogle tekster, som de selv havde forfattet, og disse blev gennemgået og omskrevet, så de var grammatisk og stilistisk tilpasset det nye websted.

 

Der var to tekstforfattere på opgaven samtidigt på grund af NordicPhotos deadline. De tekstforfattede og læste korrektur direkte i Umbraco samtidig med, at udviklerne føjede flere sider til, som også blev gjort klare til tekstinput. Med to tekstforfattere blev der løbende læst korrektur på de nye tekstafsnit, og det var desuden tidsbesparende at skrive teksten direkte i CMS-systemet, da tilpasninger af bl.a. længde på overskrifter og links kunne foretages med det samme, så de passede til webstedets design. Dermed blev det ikke nødvendigt med separate korrekturrunder.

 

NordicPhoto blev desuden bedt om at indhente en liste med deres søgeord, som blev skrevet ind i teksten, så teksten og siderne på webstedet dermed var søgeordsoptimeret fra starten.

Procesoptimerede arbejdsgange = tidsfaktoren blev overholdt

NordicPhoto fik et færdigt websted, som var klar til brug med tekst, der understøttede billeder og designet på webstedet.

NordicPhotos deadline blev overholdt ved at foretage tekstarbejdet direkte i CMS-systemet.

Teksten blev straks tilpasset designet, og med to tekstforfattere på opgaven blev det muligt at skære tidskrævende korrekturunder fra, da korrekturen blev foretaget dynamisk undervejs i skriveprocessen.

"Tak for indsatsen i sidste uge, vi havde en rigtig god messe, så godt at vi nåede det."

 

Jan Rasmussen, NordicPhoto

Tekstforfatning

Få mere at vide om vores tekstforfatningsløsninger, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os