PROFESSIONEL KORREKTUR

Når din cykel er punkteret, og du har fundet og lappet hullet, er det altid en god idé at pumpe luft i slangen og se, om lapningen holder tæt, inden du sætter slangen tilbage i dækket. Det kunne jo være, der var et ekstra lille hul, du ikke havde opdaget?

Korrekturlæsning er en ekstra kvalitetskontrol, som mange desværre undervurderer vigtigheden af. Det koster både tid og penge at skulle tilbagekalde en tekst, fordi den indeholder fejl eller måske ikke er tilpasset den rette målgruppe. Vi tilbyder korrekturlæsning af tekster, du selv har forfattet på dansk eller på et fremmedsprog, så du er sikker på, at de er fejlfrie og "holder luft", inden de bliver offentliggjort. Vi hjælper dig også med at optimere dine tekster til oversættelse.

Korrektur korrekturlæsning

I korrekturlæsningsfasen sørger vi først og fremmest for, at det sproglige er i orden; vi tjekker, at tegnsætningen er korrekt, og at der ikke er slå- og stavefejl i teksten. Men vi vurderer også, om indholdet er, som det skal være: Er teksten forståelig for den målgruppe, den er skrevet til? Er sætningsopbygningen for lang og knudret? Er formuleringen lige i skabet, eller er der tvetydige sætninger og afsnit, som kan give problemer, når teksten skal oversættes? Skal der luges lidt ud i sprogblomsterne, så teksten præsenterer din virksomhed på den mest professionelle måde?

Alt det og meget mere kan vi hjælpe dig med. Læs mere om de forskellige former for korrektur under Sproglig korrektur og sprogrevision og Tilpasning af tekst til oversættelse.

Hent vores brochure

Vidste du, at vi også tilbyder korrektur?

Kontakt os