Kontakt os, og få et gennemarbejdet tilbud

Oversættelse – priser

Hvad koster en oversættelse? Svaret er ikke altid entydigt eller enkelt, men lad os forsøge at skabe et overblik.

Priser oversættelse korrektur tekstforfatning

Prisen bygger på en ordpris, hvor vi tager højde for sprogkombination og fagområde. Nogle sprogkombinationer er billigere end andre på grund af udbud og efterspørgsel, og nogle fagområder er dyrere end andre på grund af fagområdets kompleksitet. Vi kan derfor bedst give dig den rigtige pris ved at se teksten, inden vi sender et tilbud til dig. Prisen omfatter projekthåndtering, oversættelse samt egenkorrektur af oversætteren selv. Der er desuden mulighed for at tilvælge dobbeltkorrektur, der udføres af en anden person end oversætteren.

Minimumpris

Ved opgaver med et lavere ordantal end 250 ord beregnes 1 times arbejde.

Korrekturlæsning – priser

En pris for korrekturlæsning bygger på en timepris. Generelt kan man læse korrektur på ca. 1000 ord i timen eller ca. 3 normalsider a 400 ord. Det afhænger dog af tekstens sværhedsgrad, og derfor vil vi gerne se teksten først, så vi kan give dig et helt nøjagtigt tidsestimat og dermed en fast pris på korrekturen.

Tekstforfatning – priser

Når vi fastsætter en pris på tekstforfatning, tager vi udgangspunkt i det timeantal, vi vurderer, at opgaven kræver. Tidsforbruget kan variere, afhængigt af opgavens art og indhold, men vi aftaler et prisspænd, inden vi går i gang.

Filhåndtering – priser

Har du kun teksten i enten pdf- eller papirformat, pålægger vi en timepris for at konvertere dokumentet til et redigerbart format, som kan anvendes i forbindelse med vores oversættelsesværktøjer.

  Få et tilbud

Skriv til os, så sender vi et tilbud til dig!

Jeg er Interesseret i: