Vi leverer oversættelser, korrektur og tekstforfatning til en lang række danske og internationale kunder. Se her, hvad de synes om vores løsninger:

 

University College Syddanmark

Tusind tak for det fremsendte. Det vil vi arbejde videre med. Tak for hurtig og præcis levering. Det sætter vi stor pris på.

Børge Koch, Videncenterchef


IT Optima

Vi sætter pris på vores samarbejde med WordPilots. IT Optima leverer it-analyser, og vi er dybt afhængig af en skarp leverandør af oversættelser til det omfattende materiale, der går forud for vores analyser.

WordPilots er dygtige til at ramme den præcise betydning på alle sprog og er træfsikre i relation til deadline og pris.

Carsten Munk Ramskov, Drifts- og udviklingsdirektør


ITW GSE er meget tilfredse med WordPilots. Vi får oversat tekniske manualer og tilhørende software til adskillige sprog.

Vi har et tæt samarbejde med WordPilots vedr. validering af termer og opdatering af oversættelseshukommelser. WordPilots sikrer konsistent terminologi i dokumenterne. og samtidig sparer vi ressourcer hos os.

Pernille Ingemann Bo, Sales Support


Braaten+Pedersen

Hos WordPilots har vi fået den 2-i-1-løsning, vi havde brug for – korrektur og oversættelse af vores hjemmeside.


Den tætte dialog har givet os en dynamisk og sammenhængende hjemmeside i en høj sproglig kvalitet.

Karen Ayse Salih Norgren


Vi har flere gange brugt WordPilots til både oversættelse, korrektur og konsulentydelser. Vores opgaver bliver altid til den ønskede deadline, og service, kvalitet og pris er i orden hver gang. Vi bliver altid mødt med et smil – også når vi er "besværlige".

Lotte Thim, Business Assistant


Trapeze Group

WordPilots sørger for oversættelse af vores software og brugervejledninger, og indimellem oversætter de også marketingmateriale for os. Det er en fornøjelse at arbejde med WordPilots. De leverer ganske enkelt det, som vi har brug for: god kvalitet til tiden. Uanset om vi kommer med en nem eller en besværlig opgave eller en ny sprogkombination, så står de på spring til at finde en løsning. Deres oversættere stiller fornuftige spørgsmål, der viser, at de er grundige og tænker sig om. Jeg kan varmt anbefale dette "dream team" til andre.

Vibeke Batchford, Localisation Manager


Erhvervscenter Favrskov

Jeg har flere gange haft brug for professionelle oversættelser både af lejekontrakter til udenlandske hovedfirmaer og informationer til især engelsktalende samarbejdspartnere, og WordPilots er garant for, at materialet netop bliver professionelt og korrekt til mindste detalje. At der samtidig er tale om hurtig ekspedition, er et stort plus for mig.

Vivi Søndergaard, Direktør


Fermacell

Vi har valgt Wordpilots som oversættelsesbureau på det skandinaviske marked, da de opfylder vores høje krav om et fokuseret oversætterbureau, hvor responstiden er kort og kvaliteten høj.

Nina Slothuus Nielsen


Microting

Tak for fremsendte - det er jeg meget tilfreds med.

Niels Windfeld-Lund, CEO & Co-founder


Unident Dental ApS

Vi har ofta behov att översätta komplicerede texter inom medico branschen.

Wordpilots löser alltid våra utfordringar snabbt och precist med en prismodell som är enkel att förstå.

Pete Andersen, CEO


SanderDesign

Vi har modtaget den ydelse, vi har bestilt – indpakket i god service, hurtig levering og til aftalt pris.
Vi vender helt sikkert tilbage næste gang, vi har en opgave til oversættelse.

Maria Schrøder Jakobsen


NordicPhoto

Tak for indsatsen i sidste uge, vi havde en rigtig god messe, så godt at vi nåede det.

Jan Rasmussen


Apport Systems

Vi bruger Wordpilots til oversættelse af tekster på bl.a. svensk og engelsk. Altid til tiden og til aftalt pris.

Liselotte Bæk


Innovisio

Implementering af en ny strategi og et nyt fokus hos Innovisio ApS krævede tekstforfatning til vores hjemmeside så vi kom ud med det rigtige budskab. Herudover var det vigtigt for os at tekstforfatningen hang sammen med vores SEO strategi. Wordpilots var hurtige til at sætte sig ind i opgaven og har leveret målrettede tekster som allerede nu har givet værdi for virksomheden.

Christian Royal


JS World Media A/S
Kibo System A/S
Naturgas Fyn
Ret&Råd Advokater
Scanenergi
Scanvægt

Derudover har vi stor erfaring med oversættelse og korrektur for nogle af verdens største it-virksomheder, mobilproducenter og producenter af medicinsk udstyr, f.eks. Microsoft, Google, McAfee, Sony Mobile, Samsung, Medtronic, St. Jude Medical, via samarbejdsaftaler med tredjepart.