KREATIV TEKSTFORFATNING

Når du skal sælge dit produkt eller din ydelse, har du brug for at præsentere dig i tekst – og måske billeder – der fanger dine potentielle kunders opmærksomhed og fastholder den, så de ved nøjagtigt, hvad de får hos dig. Det er dog ikke altid nemt at vide, hvordan en sådan tekst skal gribes an og udformes, samt hvad den skal indeholde. Det er dér, vi kan hjælpe dig!

Tekstforfatning

Vores kerneydelse er at producere gode tekster med en høj sproglig kvalitet, og når du lægger dine tekstforfatningsopgaver hos os, bliver dine ydelser ikke blot præsenteret i et dynamisk sprog af høj kvalitet, du får også tid til selv at fokusere på din kerneydelse!

Vi skriver tekster med tanke for, hvem målgruppen er, så teksten altid henvender sig til den kundekreds, du gerne vil have fat i. Præsenterer du primært dit firma og dine ydelser via internettet og er ved at opbygge en ny hjemmeside eller bare trænger til at opdatere din eksisterende hjemmeside, kan vi skrive dine tekster direkte i CMS-systemet, hvilket sparer tid og dermed penge.

Læs mere om de forskellige former for tekstforfatning, vi tilbyder, under Tekst til web og Technical writing.

BRUG FOR OVERSÆTTELSE?

Læs mere om vores oversættelsesløsninger

Kontakt os