SKRIVNING AF TEKST TIL WEB

Skal du have ny hjemmeside, eller ønsker du bare at opdatere din nuværende hjemmeside? Så kan vi hjælpe dig.

Vores dygtige tekstforfattere skriver teksterne og har et tæt samarbejde med dig under hele processen. Har du specifikke ønsker til indhold og stil, udarbejder vi naturligvis teksterne i henhold til disse ønsker. Vi kan også tilbyde at hjælpe med søgeordsimplementering, så din hjemmeside bliver mere synlig på nettet. Vi sørger for, at søgeordene bliver en naturlig del af teksten, og du sparer både tid og penge, da søgeordsoptimeringen bliver en del af tekstforfatningen, så søgeordene ikke skal implementeres efterfølgende.

Hvis tiden er knap, kan vi skrive teksterne direkte i dit CMS-system (Content Management System, dvs. det system, der anvendes til at håndtere indholdet på hjemmesiden). Dermed kan teksterne vises live på hjemmesiden på et øjeblik, hvilket ikke kun er en fordel for dig, men også for os, da vi med det samme kan kontrollere, at teksterne passer til siden (f.eks. at de ikke fylder for meget, så noget af teksten ikke bliver vist, og at orddeling og tekstombrydning er korrekt).

Kontakt os, hvis du vil have mere at vide om, hvad vi kan tilbyde inden for tekstforfatning af webtekster og søgeordsimplementering.